Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Authentic blond salon

Timber Camp: omarm de natuur

Hout en beton zijn geweldige keuzes om het Timber Camp ontwerp echt te belichamen. Haal de bloemetjesgordijnen weg en ruim de geurkaarsen en pastelprints op. De industriële stijl bevordert strakke lijnen, vleugjes metaal en opvallende voorwerpen. 

 

De trend 

De Timber Camp trend draait om de kunst om een modern randje aan de vintage stijl te geven en daarbij verschillende materialen te combineren. Net als in een echte fabriek omvatten de accessoires en afwerkingen drie hoofdcategorieën, namelijk hout, leer en beton. 

 Een kamer met grote zichtbare balken aan het plafond of de muren is de ideale plek om een industriële look te creëren. Je kunt bijvoorbeeld bouten in de balken schroeven. Daarnaast zijn antiekmarkten de perfecte plek om verborgen juweeltjes op te graven. Met ijzeren krukjes, metalen en houten kapstokken en andere accessoires kunt u gemakkelijk uw eigen stijl creëren.

De kleuren en de materialen 

Warme en neutrale kleuren zijn over het algemeen de beste keuze voor grote en open interieurs met een industriële uitstraling. Deze kleuren zorgen voor een warme uitstraling in een ruimte die anders door de koude uitstraling van de metalen buizen en leidingen zou kunnen worden overweldigd. Verschillende grijstinten kunnen ook een doeltreffend resultaat opleveren. 

Pub Dark

De Pub Dark referentie in de Virtuo Collectie is een lichtend voorbeeld van deze trend. De krachtige afwerking creëert de sensatie van een diep hout dat in zijn natuurlijke staat is gelaten. Het biedt prachtige bruintinten (van mahonie tot diepbruin) en creëert een hyperrealistisch slijtage-effect. De ultramatte vernisafwerking versterkt nog het ongerepte en natuurlijke aspect van het ontwerp, dat zowel in het conventionele formaat als in XL-planken verkrijgbaar is.

Simba Nature, Senso Clic 30 collectie
Ontdek meer
Simba Nature cuisine
Boutic Naturel, HQR-collectie
Ontdek meer
Boutic Naturel Cuisine
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.