Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laat je inspireren door Gerflor's geselecteerde woontrends

Bij Gerflor geloven we sterk in innovatie en creativiteit. Daarom gaat onze artistieke afdeling tot het uiterste om nieuwe ontwerpen te bedenken die uniek, modern en duurzaam zijn.

De ontwerpers, DTP-experts en kleurspecialisten van onze Artistieke Afdeling nemen het hele jaar door deel aan beurzen om de nieuwste trends binnen de interieurmarkt op de voet te volgen. Dit langdurige werk heeft geresulteerd in verschillende prijzen van talrijke ontwerpers en trendadviesbureaus.

Tropisch: een verfrissende oase

Je hoeft niet op de zon te wachten als je wat warmte in huis wilt halen! De op planten geïnspireerde trend vindt zijn weg naar behang, schilderijen, designobjecten... en gaat perfect samen met een natuurlijke vloer, zoals de Sisal Natural uit de HQR-collectie.

Bekijk deze trend
Sisal naturel salon Tropical

Materico: voor een duurzame en sfeervolle leefruimte

De Materico-trend laat zich vaak inspireren door geometrische vormen en retrokleuren. Daarnaast biedt de mogelijkheid om een interieur extra karakter te geven door het mixen van materialen met een organische vloer, zoals imitatiegraniet, terrazzo en beton.

Bekijk deze trend
Blauw: artistieke elegantie

Beheerste kleuren en een gevoel van presentatie voor deze strakke woonkamer in absoluut blauw, gecompenseerd door de witte tinten van de gemetselde muur en onze Sunny White vloer. Planken met een gebleekte houtafwerking zijn perfect om een zacht en genuanceerd effect te creëren.

Bekijk deze trend
Sunny White salon tendance bleu
Timber Camp: omarm de natuur

Is er iets beters dan een avondje bij de haard? 

Hout, leer en beton zijn de ideale materialen voor deze trend, waarbij vintage en moderne materialen worden gemengd in een industriële stijl. 

Bekijk deze trend
Authentic blond salon

Far Away: een vleugje fantasie

Deze trend verwijst naar verafgelegen plekken en biedt een mix van invloeden, zoals tribale decoraties, bohemienachtige stoffen en exotische patronen. Deze trend is een open uitnodiging voor een verandering van een omgeving en wordt ook ondersteund door de keuze van materialen, die vaak natuurlijk zijn.

Bekijk deze trend
Sunny White cuisine

Bekijk de geselecteerde producten

HQR

2212 SISAL NATURAL

4 m X 25.0 m

HQR

2210 SISAL SOFT GREY

2 m X 25.0 m

TEXLINE

2144 CONFETTI BEIGE

3 m X 25.0 m

TEXLINE

2309 AZAY BEIGE

4 m X 25.0 m

TEXLINE

2301 ALMA BLUE

4 m X 25.0 m

HQR

2171 BOUTIC NATUREL

2 m X 25.0 m

rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.