Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kwaliteitsvol vinyl voor de entree en gangen van jouw huis

De entree en gangen zijn plaatsen in huis die niet altijd hun ware potentieel tonen! Voor ingangen zijn de eisen vooral functioneel: ergens schoenen opbergen, jassen ophangen, sleutels neerleggen, zakken leegmaken...organisatie is een prioriteit. 

Gangen daarentegen hebben geen andere functie dan kamers van het huis met elkaar te verbinden en zijn daarom vaak nogal kaal. Hoe kunnen we deze vaak vergeten ruimtes opfrissen? 

Welke vloer kies jij voor jouw entree? 

De entree is een ruimte waar veel gebeurt: spetters van paraplu's, voetafdrukken die je maakt voordat je jouw schoenen uittrekt, vuilniszakken die je neerzet terwijl je jouw sleutels zoekt... Deze ruimte wordt vaak vuil en moet dus gemakkelijk te reinigen zijn. Gerflor PVC, met zijn revolutionaire oppervlaktecoatings, is ideaal: dankzij de antivlekkenbehandeling en omdat er weinig water of schoonmaakmiddelen nodig zijn, is het DE oplossing om jouw entree er in een paar minuten mooi uit te laten zien! 

Decoratieve ideeën voor uw entree 

Afhankelijk van de grootte kan de ingang worden beschouwd als een kamer op zich. Als zodanig kan hij zijn eigen sfeer hebben (helemaal als hij gescheiden is van de woonkamer)! Met een verscheidenheid aan ontwerpen, zoals een cementtegeleffect voor een chique rustieke look, of een donker houten visgraatpatroon voor een traditionele bourgeois vloer, of zelfs een cement- of ruw betonnen effect om de beproevingen van de dag te camoufleren, zijn Gerflor vloeroplossingen gecreëerd voor alle smaken. 

Gang: lichtminnende vloeroplossingen 

Gangen, vaak zonder ramen, kunnen soms vrij donker zijn. Het kiezen van een dessin op basis van het lichteffect dat het biedt, opent vele mogelijkheden: verlicht uw gang met lichte kleuren en natuurlijke materialen, zoals Senso Premium Clic Columbia, of creëer een gezellige sfeer met een donkere vloer en gedempte verlichting. Je kunt zelfs van je gang een echte statement kamer maken met het Cordoba Ivory design uit de Senso Premium Easy collectie! 

@athiseo rénovation hall

Zorg voor harmonie in alle kamers van jouw huis

De entree, gangen en hallen zijn overgangsruimten, die met zorg moeten worden ingericht om het huis stijl te geven...

Lees meer
Stay tuned
instagram pinterest
Een keramische tegel zonder al zijn nadelen: de droom!
Een gegarandeerde winnaar voor natte ruimtes

Ben je op zoek naar een tegelvloer maar zonder al het gedoe van het leggen van echte keramische tegels? Dan hebben wij de oplossing voor jou gevonden, namelijk onze imitatie keramische tegel PVC vloeroplossingen!

Bekijk deze trend
Provence BW
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.