Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Newport Ivory kitchen

Vinyl keukenvloeren, de praktische en esthetische oplossing

De hele dag door wordt de keuken gebruikt voor allerlei activiteiten: eten, huiswerk, werkenplek, discussies... Voor sommigen is het echt het hart van het huis. Voor anderen is het een plek voor een snelle stop met koffie en een stuk fruit voordat ze de deur uitgaan! 

De Gerflor vloercollecties zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen, zodat iedereen kan genieten van hun charme en elegantie, en misschien zelfs wat inspiratie kan opdoen! 

 

Welke vloer moet ik kiezen voor mijn keuken?

Onze keukens hebben meerdere functies en als gevolg daarvan worden er meerdere materialen aangeboden, wat betekent dat het moeilijk kan zijn om de juiste vloer te kiezen!  Gerflor creëert regelmatig nieuwe vloeroplossingen voor de keuken, in verschillende sferen: natuurlijk, Scandinavisch, retro, aan zee, stedelijk en meer. Een keukenvloer kan allerlei soorten inspiratie opleveren. 

Voor keukens die uitkomen op woonkamers is de diversiteit van het Gerflor assortiment een groot voordeel: of je nu op zoek bent naar continuïteit tussen kamers of juist naar contrasten, het aanbod van Gerflor maakt alles mogelijk.

Gemakkelijk te installeren PVC-vloeren

Naast een ruime keuze aan dessins biedt Gerflor verschillende systemen voor eenvoudige installatie. Of je nu een nieuwe keuken installeert of een oude keuken renoveert, Gerflor's klikbare en zelfklevende PVC-tegels en planken zijn ideaal voor een imitatie Terrazzo, betonnen of betegelde keukenvloer. Alles is mogelijk! Waarom probeer je niet twee patronen met elkaar te combineren? Voor de keuken houden wij van cementtegels en parket, en jij? Welke vloer kies jij voor jouw keuken?

Gerflor PVC keukentegels

De eigenschappen van vinyl vloertegels maken ze zeer praktisch voor een keukenvloer: antislip en waterbestendig, ze bieden dagelijks en langdurig comfort. Dankzij de grote verscheidenheid aan designs van Gerflor, van de meest klassieke tot de meest eigentijdse, is het renoveren van een keuken eenvoudig.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Om Gerflor vloeren schoon te maken, is er alleen een beetje zeepwater nodig. Deze efficiëntie wordt mogelijk gemaakt door de revolutionaire oppervlaktebehandelingen van Gerflor, die een uitstekende vlekbestendigheid bieden. 

Maïa Cha sol vinyle rénovation cuisine

Een rustgevende, retro keuken met terrazzo-effect

Het Terrazzo-effect van het beige Confetti vinyl, dat harmonieus aansluit bij een originele spatwand, is zowel een vleugje fantasie als een factor van harmonie in deze keuken met zachte tinten.

Lees meer
Stay tuned
instagram pinterest
Materico: voor een duurzame en sfeervolle leefruimte
Organische, persoonlijke en intense kleuren

De Materico-trend laat zich vaak inspireren door geometrische vormen en retrokleuren. Daarnaast biedt de mogelijkheid om een interieur extra karakter te geven door het mixen van materialen met een organische vloer, zoals imitatiegraniet, terrazzo en beton.

Bekijk deze trend
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.