Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tutos trophées chambre d'enfant

Geef een vloer een tweede leven

Jouw vloerrestanten recyclen? Ja, maar hoe? 

We hebben Clem Around the Corner, een 'doe-het-zelf' en decoratie influencer wiens Pinterest account vol staat met decoratie verrassingen, uitgedaagd om een #AntiGaspi oplossing te vinden voor het probleem van de snijrestanten... Dus, klaar om de uitdaging aan te gaan? 

Een muur met elegante lijsten

Sinds enkele jaren zeer trendy, is de lijstenwand een must voor liefhebbers van decoratie. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken, zithoek of thuiswerkplek, de lijstenwand zal de ruimte onmiddellijk aankleden. Bovendien maak je met dit decoratieve element een huis of appartement bijzonder gezellig. Dankzij het voorbeeld van Clem heb je een creatieve manier om iets met de snijrestanten van een vloer te doen in plaats van deze weg te gooien. Bekijk de tutorial en begin direct het maken van jouw eigen decoratieve design! 

vloerrestanten
Wanddecoraties voor de kinderkamer

Heb je besloten zo min mogelijk afval weg te gooien? Zoek je een manier om duurzamer te leven en zelf afval te recyclen? Doe het zoals Clem! De influencer heeft haar Gerflor vloerrestanten hergebruikt door er leuke wanddecoraties voor de kinderkamers van te maken! Vind hier de handleiding om zelf decoraties te maken. Ga zelf aan de slag!

Tutos trophées chambre d'enfant
Een minimalistische en kunstzinnige vloeroplossing

Heb je een grote restpartij over en weet je niet wat je ermee moet doen? Maak een persoonlijk en origineel tapijt door kleine vloerstukjes met elkaar te verweven! Combineer lichte en donkere tinten, effen en grafische patronen! Een beetje hulp nodig? Clem legt hier uit hoe je een duurzame vloeroplossing als middelpunt van je woonkamer maakt! 

vloeroplossing
Luxe kersthangers

Een zero-waste kersthanger, makkelijk te maken en uiterst origineel. Dit zal de hele familie versteld doen staan of maak deze samen met jouw familie! Om overal in huis op te hangen of aan de kerstboom. Knip de patronen uit onze meest emblematische decoraties en maak een kersthanger die iedereen in jouw omgeving zal verbazen. 

vloerrestanten 1
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.