Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laat het voorjaar beginnen met de nieuwe Senso Premium Clic collectie!

Gerflor legt de lat binnen het woonassortiment nog hoger dankzij de Senso Premium Clic. De gepatenteerde innovatie zorgt ervoor dat het leggen van een vloer eenvoudiger is dan ooit tevoren.

De Senso Premium Clic collectie biedt superieure weerstand tegen dagelijkse activiteiten, is nog duurzamer en heeft een systeem wat het leggen van de vloer echt kinderspel maakt!

Er zijn twee nieuwe dessins aan het assortiment toegevoegd: Greenland (met twee kleuren: Light and Grey) and Shale Black. 

Bekijk de video van de nieuwe Senso Premium Clic collectie!

Een van de bestsellers in deze collectie: de Columbia, een zachte en royale houtsoort die de zonnestralen zal opvangen en jouw interieur zal verwarmen.

Columbia Senso Premium Clic

De Shale Black lijkt precies op echt natuursteen. De belangrijkste voordelen: het is minder duur en veel gemakkelijker te installeren.

Shale Black Zoom

Een warme vloer in enkele klikken! 

Bezig met het plannen van een nieuwbouw of wil je een bestaande woning renoveren?  Het Sensio Premium Clic assortiment is opnieuw ontworpen om nog meer functionaliteit te garanderen.  Wat stijl betreft, zijn er realistische hout- en mineraaleffect dessins met een grote verscheidenheid aan trendy patronen die een perfecte combinatie vormen met hedendaagse interieurs. 

De markt voor klikbare PVC-planken is zeer dynamisch, omdat deze oplossing zeer populair is bij de consument. Stijlvol, kosteneffectief en duurzaam, heeft dit product snel bewezen een hit te zijn.  Gerflor zet al 35 jaar de gouden standaard op dit gebied. 

De belangrijkste voordelen: 

 • Robuuste en gemakkelijk te reinigen vloerbedekkingen en oplossingen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. 
 • Gezonde en milieuvriendelijke producten: het gamma heeft een A+ rating voor de kwaliteit van de binnenlucht en bevat 80% in Frankrijk gekochte grondstoffen en 55% gerecycleerde materialen. Het gamma is gegarandeerd 100% recycleerbaar. 
 • Eenvoudig te installeren met het nieuwe gepatenteerde Gerflor-installatiesysteem. 
 • Gemakkelijk om mee te leven: comfortabel onder de voeten en geluidsisolerend (78 dB loopgeluid in een kamer). 
 • Als het om vloerbedekking gaat, klikt alles met Gerflor! 

Senso Premium Clic dankt zijn naam aan een nieuw gepatenteerd kliksysteem dat moeiteloos en zonder gereedschap kan worden geïnstalleerd. Voor de montage van tegels of planken is nu slechts een kleine "klik" langs de zijkant nodig om een stabiele en duurzame vloer te garanderen. 

Deze innovatie is bij uitstek geschikt voor de renovatiemarkt, aangezien vloerbedekking onder bepaalde voorwaarden rechtstreeks op keramische tegels* kan worden gelegd (zonder onderlaag). 

* wanneer de voegen minder dan 5 mm diep en 2 mm breed zijn 

               Greenland Light, zelfs in de keuken met zijn beschermende afdichting

       Greenland Grey

Greenland Grey salon

Senso Premium Clic is ook geschikte voor vochtige gebieden

Onder: Shale Black  voor een ultra-moderne badkamer 

Een zachtere versie met het Gotha Clear design om te combineren met pastelkleuren. 

 • Verkrijgbaar in 20 kleuren
 • Drie formaten beschikbaar (tegels en planken): 123,9 x 21,2 cm - 146,1 x 24 cm - 72,9 x 38,9 cm 
 • Een slijtvaste en resistente vloerbedekking met zijn meerlaagse design (4,5 mm dik)
 • Een Franse voeroplossing met 20 jaar garantie

Technische informatie 

 • Eenvoudig te installeren: het nieuwe gepatenteerde kliksysteem van Gerflor is zowel ultrasterk als gebruiksvriendelijk 
 • Gemakkelijk schoon te maken 

Dankzij de beschermende laag Pureclean is de vloer bestand tegen microkrassen en trekt hij geen vuil aan, waardoor deze langer zijn glans behoudt. 

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.